tiistai 3. maaliskuuta 2015

Videopalautetta opiskelijan tekstistäMobiluckin Schildtin lukion Voionmaan haarakonttorin opettaja Kirsi Silonsaari antaa opiskelijoille englannin kielen kirjoitelman palautteen videon muodossa. Opiskelija palauttaa tekstin sähköisenä Showbie-kansioon ja opettaja vie tekstin iPadin  Explain Everything -sovellukseen ja antaa videopalautteen.  Palautus opiskelijan sähköpostiin. 

Saman voi tehdä myös Google Drivessa niin, että opiskelija jakaa opettajalle oman kansion, jonka opettaja siirtää omaan Driveen. Sieltä teksti siirtyy Explain Everythingiin korjattavaksi ja palautus samaa reittiä opiskelijan Drive-kansioon. 

Opettaja antaa pisteitä siitä, että paperit ovat sähköisenä aina mukana, korjaustyö vie saman ajan kuin kynällä ja paperilla, mutta palaute on nopeampaa ja  kattavampaa. Minuutin kestävän videon lataaminen vie noin minuutin. 

Voisi kuvitella, että tämä henkilökohtainen palautustapa miellyttää opiskelijoita. Positiivista palautetta on tullut mm. siitä, että videon voi katsoa milloin vaan, myös uudestaan. Opiskelijoiden mukaan videolta on helpompi hahmottaa kehitystä vaativat asiat. Opiskelijat katsoivat videot kännyköillä. 

Opettajan videopalaute 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti