torstai 4. syyskuuta 2014

Kari Rajalan muistolle


Heinäkuussa saimme Mobiluck-tiimin jäseneltä, Turun klassillisen lukion apulaisrehtorilta Kari Rajalalta tiedon hänen vakavasta sairastumisestaan. Karille tyypilliseen tapaan hän jakoi viimeisen kuukauden aikana optimistisesti tietonsa taudin etenemisestä. Viimeisissä viesteissään hän puhui paljon siitä, kuinka meidän ihmisten on syytä arvostaa terveitä päiviämme. Karilla oli kova halu päästä takaisin töihin ja muistutti meitä - Kannattaa arvostaa jokaista työpäivää - huonoakin.

Kun tieto Karin menehtymisestä tuli, lamautti se jokaisen jäsenen omalla tavallaan. Oli vaikea ymmärtää, että iloa ja energiaa ympärilleen jakanut Kari on poissa.  Ystävämme elää puheissamme ja muistoissamme. 

Edelläkävijä, sivistynyt, aktiivinen toimeenpanija, lämminsydäminen rinnallakulkija, sydämellinen ja huumorintajuinen, verkostoituja ja vaikuttaja, taitava pedagogi, pienten ihmisten puolella, lämmin ja humaani ihminen, avulias ystävä,  aina kolahti, kun Karin kanssa jutteli . . . 

Olemme menettäneet ainutlaatuisen, energiaa huokuvan, innostuneen työkaverin, hyvän ystävän, huikean reissujemme matkaoppaan; toisaalta kuinka iloinen saa olla, että on viimeiset viisi vuotta on saanut tehdä työtä tällaisen ihmisen ja koko ryhmän kanssa. 

Huomenna lauantaina, Turussa Mikaelinkirkossa osa meistä on kunnioittamassa ja saattamassa Karia, työkaveria, ystävää. Haluamme samalla välittää osanottomme Karin perheelle, josta hän aina niin ilolla puhui. 

Kuopion Klassikan rehtori Jukka Sormunen koosti videon yhteisestä taipaleestamme. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti