sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Google-osasto Bett2014

Viime vuoden messuilla suurin osa huomiosta meni Mobiluckin omaan esitykseen tablet-laitteiden opetuskäytöstä ja sosiaalisen median hyödyntämisestä opetuksessä. 

Tämän vuoden matkalla olikin tiedossa enemmän aikaa laitteiden, luentojen ja ohjelmistojen keskellä. Yllättäen bongasin itseni yhä uudelleen istumassa Google Education pisteellä kuuntelemassa noita 20 minuutin luentoja. 

Oma Google-käyttö lukiossa keskittyy Google Driven ominaisuuksien hyödyntämiseen. Kirjoitamme docsilla yksin ja yhdessä ja hyödynnämme lomakkeita erilaisissa kotitehtävissä. Jatkossa myös Hangout on air mukana opetuksessa.  

Luennoilla kiinnostavia aiheita olivat mm. koko Google Apps for Education -systeemi, Google Virtual Museum ja opettajien koulutusohjelmat Google education training teeman parissa.  Tarkoitus olisi aloittaa http://www.google.com/edu/training/certifications/ Opettajasertifikaatin koulutusohjelma ja olisikin mainiota, jos saisimme oman ryhmän innostuneita kasaan. 
Terveisin Mobiluck-koordinaattori @ilotimo2 kommenttia:

  1. Riston kanssa oli puhe, että Tiimilukio-rahoilla voisi saada tuosta koulutusta. Google todella yllätti monipuolisuudellaan.

    VastaaPoista