maanantai 9. tammikuuta 2012

Uusi vuosi uudet iPadit Muuramessa

Tänään annoimme iPadit opiskelijoille. Vastaanotto oli innostunut. Opettajamme olivat tutustuneet laitteisiin joululomalla ja pienesti Helsingin matkallamme aiemmin.

Laitteet saivat hyrinää aikaan ja jo iltapäivällä oli syntymässä uudenkaltainen integraatiokurssi historian ja musiikin välille. Siinä tutkitaan Suomen historiaa musiikin ja kansalliseepos Kalevalan kautta. Tämä Matkaopas suomalaisuuteen saa myös oman bloginsa lähiaikoina.

Odotamme innolla myös opiskelijoiden kommentteja iPadeista eri tunneilla ja oppiaineissa. Kokemuksia tulossa ainakin Yrittäjyyslukiolaisilta ja Y-love projektikurssilta.

Opiskelijat millaisia kokemuksia teillä on laitteista ?

1 kommentti:

  1. Pari viikkoa laitetta käytettyäni ei minulla ole kuin positiivisia kokemuksia. Itse käytän laitetta tunneilla muistiinpanojen kirjoittamiseen. Se onnistuu laitteella helposti ja kaikki muistiinpanot ovat helposti saatavilla, kun niitä tarvitsee ilman vihkojen ja paperilappusten selailua yms. Myös asioiden ja vieraiden sanojen tarkistaminen onnistuu laitteella loistavasti. Eli en voi olla kuin tyytyväinen pädin käyttöön opiskelussa.

    VastaaPoista